18.02.2009 г., 0:03 ч.

Грешница или жена 

  Поезия » Любовна
749 0 2
Изгарящи страсти в мене бушуват,
горещи желания и помисли диви
в главата лудуват.

Как да се впусна в тази игра?
Грешница или просто жена?

Жадно ме вземаш в своите обятия,
нежно докосваш, бавно, но страстно
потъваш в моята голота.
Изгаряме в дебрите на нощта.

В гърдите ми стон се надига.
Какво  направи с мен,
питам се всеки ден и влажно
навеждам поглед смутен.
 



© Дияна Дамянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??