6.04.2011 г., 12:52 ч.

Грешник 

  Поезия » Любовна
729 0 2

Усмивката ти е провокация,
измъква те от всяка ситуация!
Погледа ти всяка дама желае,
но сърцето самотно блуждае!

Следваш пътя на Казанова,
да легне с теб всяка е готова!
Женските тайни си разгадал...
но душата на дявола си продал!

Отдал си се напълно на греха,
непозната е за теб любовта!
Кога на удоволствия ще се наситиш
и някакво чувство ще изпиташ?!

Грешник си ти,
без чувства и мечти!
Грешник без свян,
за жените... блян!

© иреМ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??