17.02.2024 г., 0:50 ч.

Грешно е 

  Поезия » Любовна
127 0 0

Есента дойде някак неусетно, 

носейки със себе си дъжда,

 с тихи стъпки последва я и ненадейно 

плаха , сляпа Любовта… 

Очи бленуващи две други… 

Усмивка блага, озаряваща деня… 

Сърце в огън, превръщащ се в жарава… 

Обич без много и излишни думи, окрилена с любовта…

Тихичко влюбена, малко загубена, гледам те като малко дете…

Тихо те мисля, тайно желая…

И знам, грешно е….

© Inna Dancheva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??