17 февр. 2024 г., 00:50

Грешно е 

  Поэзия » Любовная
156 0 0

Есента дойде някак неусетно, 

носейки със себе си дъжда,

 с тихи стъпки последва я и ненадейно 

плаха , сляпа Любовта… 

Очи бленуващи две други… 

Усмивка блага, озаряваща деня… 

Сърце в огън, превръщащ се в жарава… 

Обич без много и излишни думи, окрилена с любовта…

Тихичко влюбена, малко загубена, гледам те като малко дете…

Тихо те мисля, тайно желая…

И знам, грешно е….

© Inna Dancheva Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??