9.09.2005 г., 20:14 ч.

Гроздето не е узряло 

  Поезия
682 0 0

Поставяш
на приятелство цена.
Етикетът безпардонно
е увиснал.
Искаш като стока
да го замениш.
Прашинките достойнство
да стопиш.
Желаеш да ме притежаваш
без зрънце обич.
Гроздето е сладко,
когато е узряло,
не бързай
да го късаш още!
Слънцето му не затуляй!
Остави със сладък сок
да се налее!
Не тръгвай от края
към начало...

© Галя Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??