3.07.2019 г., 13:39 ч.

Грозна постъпка на политик 

  Поезия » Гражданска
325 0 2

О, сърце мое, ти си натъжено,

че майка на дете увредено

понесе обиди груби, тежки*,

че искала да се отнесат с нея човешки,

а с нея политик от Варна се подиграва

и най-нагло я унижава.

10 години тя за общинско жилище чака,

но сал горчиви сълзи изплака.

Нека осъдим подобно поведение,

може ли такова отношение!

 

 

*Точните думи са били:"Виждала ли се в огледалото на какво приличаш, не знам кой ще те вземе."-думи на общински съветник от Варна.

 

afera.bg/не-гербаджийския-дембел-изгонил-майк/

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • а бащата къде е в цялата схема?
  • Много мъчно ми стана... трудно ми е да повярвам, че съществува такова отношение и защо, каква е причината да го има...Поздравявам те за съпричастността към ,,другия живот,,!
Предложения
: ??:??