О, сърце мое, ти си натъжено,
че майка на дете увредено
понесе обиди груби, тежки*,
че искала да се отнесат с нея човешки,
а с нея политик от Варна се подиграва
и най-нагло я унижава.
10 години тя за общинско жилище чака,
но сал горчиви сълзи изплака.
Нека осъдим подобно поведение,
може ли такова отношение!
*Точните думи са били:"Виждала ли се в огледалото на какво приличаш, не знам кой ще те вземе."-думи на общински съветник от Варна.
afera.bg/не-гербаджийския-дембел-изгонил-майк/
© Георги Все права защищены