21.08.2009 г., 21:04 ч.

Грях ли е? 

  Поезия » Еротична
1232 0 2

Грях ли е да си лягам с мисълта, че те желая,
грях ли е, че за нeспирно докосване мечтая?
Непрестанно пия, но не утолявам жаждата,
колко още да чакам до насладата?

Грях ли е в моите мисли постоянно да минаваш,
грях ли е да грешиш, без да съжаляваш?
Чувство, стой при мене, не ме напускай...
всеки мой поглед, намек и желание не пропускай...

Грях ли е да искам пръсти, минаващи през моето тяло,
грях ли е, че искам страстно обладаване изцяло?
Нека бъде тъмно, завладяващо и нетипично,
да го направим съвършено и толкова еротично...

Грях ли е да чакам момента, в който ще сме насаме,
грях ли е, че мойта уста иска всички тайни да ти издаде?
Не спирай да ме караш да треперя от желание да те имам,
бъди мил, също така и груб, без решения да взимам...

Грях ли е, че не мога инстинкта си животински да сдържа
грях ли е, че своите фантазии искам да продължа?
Без приказки, нека телата ни действат и говорят
с мисълта, че всички усещания пак ще се повторят!

Грях ли е, че в леглото си те искам сега и на момента,
грях ли е, че съм готова да се отдам на сто процента?
За моите грешни мисли в ада ще изгоря,
но заедно с греха и грешника ще се стопя...

© Ива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??