28.06.2018 г., 13:23 ч.

Гръм по време на дъжд 

  Поезия » Любовна
201 0 2

Замислен съм и ме боли

че времето в дъга захожда.

Навън е хладно и вали,

и гръм сърцето ми пробожда.

 

Сърцето ми на две дели:

едната половинка – в мене,

а другата – за теб! Нали

любовен пръстен ще надене?

 

И двамата с едно сърце

ще си живееме задружно.

Прегърнати с по две ръце

и друго май не ни е нужно.

 

Но вън гърми! И вън вали!

А ти не си сега до мене.

От този гръм и дъжд дали

любовта ни се променя?

 

 

© Никола Апостолов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??