4.01.2024 г., 7:40 ч.

Губя се в теб 

  Поезия » Любовна, Еротична
333 1 5
 

Където мина със целувки
разпалвам в теб пожари, мила,
и по горещите им стъпки
ръцете ми със нежна сила
разкриват твоето желание,
разкриват тайните места,
където няма разстояние
при сливането на плътта...

И слушам, как дълбоко дишаш,
как тялото ти ме зове,
и виждам - жадно се извиваш
към мен, не може да ни спре
и времето, и всеки свят!...

А после губя свойто име
довършиш ли ме с чаромат
във теб, със думите Люби ме!...

 

08.02.2023.

 

© Георги Каменов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??