А Ти танцувал ли си пънк,
бледен мой приятелю?
В гората беше ли?
видя ли вълк?
В пещерата страшна влезе ли?
Спа ли на открито?
На Баба Яга къщата видя ли?
Яздил ли си ветропоказател?
Запасвал ли си пистолети от банани?
Или гущерче да те налази?
Ако не си почувствал си обречен
скъпи мой приятелю/
Х.М.
© Христо Манчев Всички права запазени