28.10.2008 г., 22:24 ч.

х х х 

  Поезия » Любовна
623 0 0
  Когато някой иска да целуне
  твоите ръце, кажи, че си чедо на Скорпиона.
  Когато някой ги прегръща
  твоите нозе, вземи сърцето му и дай на Посейдона.
 
  И нека сети ураганът див, огъващ
  твоето тяло, лицето, детското лице,
  любов в душата невидяло.

  Пустинята ти в Рай превърни,
  като потока нека станеш,
  а после тихо, тихо ромоли,
  та при звездите пак да засияеш.

© Васил Христов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??