22.02.2009 г., 14:28 ч.

Хаджи Димитър през 2009-та година 

  Поезия » Хумористична
846 0 8
 

Настане вечер, в Skype се впишат.

Чат-прозорци обсипят свода десктопен;

клавиатура зашуми, чалга повее -

абонатът слуша кавър-песен.

 

И абонатки в бяла премена от Photoshop,

чудни, прекрасни, снимки разпращат -

тихо изпушат трева зелена

и у юнака дойдат, та седнат...

© Борислав Симеонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??