Иде ми да изтрещя –
хай-ху ще да наредя.
Трудно е судокото.
---6
Имам време за губене
и като други загубени,
кълва кръстословица.
---7
Надут пуяк на двора
се суети край топора –
наднича в коледна тенджера.
---8
Философски погледнато –
безкрайно е времето,
но временно.
---9
Глупостта,
е старт в младостта,
а финал в старостта.
---10
© Бостан Бостанджиев Всички права запазени