17.05.2011 г., 23:11 ч.

Хай-ку 

  Поезия » Източни форми
899 0 6

*  *  *

След пороя - слънце.

Попиха в земята

и моите стъпки.

 

*  *  *

Неочаквано чакане.

Денят завърши,

преди да е почнал.

 

*  *  *

Пътят е дълъг,

целта - близка.

Уморена съм.

 

*  *  *

Бог знае

кога,

къде,

с кого,

как

и колко.

 

Да,

ама

кой Го пита.

© Албена Стефанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??