9.03.2005 г., 20:42 ч.

Хайде, хайде да тичаме 

  Поезия
1133 0 13

Хайде, хайде да тичаме

 

Разбрах, че имам

седем живота,

във всеки един

съм момиче.

Много важно

белите кичури

хайде, хайде да тичаме...

 

 

© Маргаритка Харизанова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??