5.01.2012 г., 13:08 ч.

Хайде с теб да се... 

  Поезия » Хумористична
852 0 8

Хайде с теб да се четем:

аз със тебе, ти със мен!

Не е нужна предистория

за творец с аудитория!

 

Страничката прочети.

Коментар ми напиши...

И шестичка ми пиши!

Ето, никак не боли!

 

Хайде с теб да се четем –

не през ден, а всеки ден!

Твой ще бъда верен фен,

ти пък фен ще си на мен!

 

Струва си да се четем –

за душата е мехлем!

Само "Ах!" и "Ех!" да има

тук през цялата година!

 

Няма нищо по-прекрасно

да изричаш "Браво!" гласно!

Ахкайте на воля всички:

тъй изграждат се привички!

 

А, когато се четем,

критикувай, но формално,

тъй че, щом се разберем,

всичко ще е идеално!

 

С двеста прочита за час

нека се четем взаимно,

да си гукаме в захлас

с умалителни, интимно!

 

Хайде с теб да се четем:

ред по ред, ден след ден!

Не е нужна предистория

за творец с аудитория!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??