8.03.2018 г., 10:10 ч.

За жената, която 

  Поезия » Любовна
1147 6 12

За жената, която

погледна в очите ми
и видя там звездите
ще кажа единствено само –
ОБИЧАМ ТЕ.
 
За жената, която
показа ми изгреви
сред песента на щурците,
ще кажа единствено само –
ОБИЧАМ ТЕ
 
За жената, която
подари ми най-изящното  
свое копие в целия свят,
ще кажа единствено само –
ОБИЧАМ ТЕ.
 
За жената, която
държеше ръката ми
в най-трудните дни,
ще кажа единствено само –
ОБИЧАМ ТЕ.
 
За жената, която
белокоса пак поглежда
с момичешки плам,
ще кажа единствено само –
ОБИЧАМ ТЕ.
 
За жената която
все намира прекия път
към сърцето ми,
ще кажа единствено само –
ОБИЧАМ ТЕ.
 
За жената, която
научи ме какво значи
тази единствена дума –
ОБИЧАМ ТЕ!
 
04.03.2018 година
 
 
 

 

© Светлан Тонев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??