5.05.2006 г., 17:06 ч.

хайку - 28 

  Поезия
634 0 2

Сливовият  цвят
на  прозореца  ми  чука.
Какво  нахалство !

© Георги Видинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??