May 5, 2006, 5:06 PM

хайку - 28 

  Poetry
635 0 2

Сливовият  цвят
на  прозореца  ми  чука.
Какво  нахалство !

© Георги Видинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??