13.06.2010 г., 14:37 ч.

Хайку 

  Поезия » Източни форми
709 0 5

Мокри скули.
В окото на мрамора
капка седеф.


...

Ухание на горещо кафе.
Недоспала сладост
млечнее по кожата.

...

Вятър люлее
мислите на небето.
Въздишки по люляци.

...

Прелива цветност.
Мастилено по пръстите -
небето флиртува.

...

Мекота по кожата -
фин китайски порцелан.
Ухание на усмивки в чая.

...

Зацапано сиво в крилете.
Кестените махат с ръждиви пръсти.
Наперушинени крила.

© Мери Добрева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??