12.10.2009 г., 1:23 ч.

Хайку 

  Поезия
840 0 10

                                                                         Провокирано...

 

 

 

 

Квак кряк квак кряк квак -
жаба кряка в жабуняк...
Пияна жаба.

 

 

 


 

© Елена Гоцева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??