1.05.2010 г., 20:57 ч.

Хайку?... 

  Поезия » Източни форми
819 0 13

Нова страница.

Задъхана питанка?

Многоточие...

 

„Кавички-мисли”

Пренесени чувствата –

Удивителна!

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??