20.08.2013 г., 21:28 ч.

Хайку 

  Поезия » Източни форми
580 0 2

   Духът на миналото

   се крие в старите

   дървени къщи.

         

           ----

   Когато затворят

   всички пътища,

   имам тайна пътека.

 

          ----

  

    Направих ключ.

    Ще отключа небето,

    за да стигна звездите.

 

 

  

© Василена Т Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • хубаво е...навява спомени, тъга но и оптимизъм..
  • Хубаво е!!
Предложения
: ??:??