Aug 20, 2013, 9:28 PM

Хайку 

  Poetry » East forms
588 0 2

   Духът на миналото

   се крие в старите

   дървени къщи.

         

           ----

   Когато затворят

   всички пътища,

   имам тайна пътека.

 

          ----

  

    Направих ключ.

    Ще отключа небето,

    за да стигна звездите.

 

 

  

© Василена Т All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • хубаво е...навява спомени, тъга но и оптимизъм..
  • Хубаво е!!
Random works
: ??:??