11.12.2008 г., 2:16 ч.

Хайку 

  Поезия » Източни форми
518 0 3

*  *  *

Бял като мрака,
властен и топъл, страстно
полита стихът.

 

 

 

*  *  *

Есенни думи.
Завързан от обич е
вятърът в теб
.

 

 

 

*  *  *

Тайно вълшебство.
Усмивка грее над мен.

Събуждам се - нощ.

 

 

 

*  *  *

Луната пие. 
Омайна звездна обич.
Поетът заспа.


© Агапея Полис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??