25.02.2014 г., 21:40 ч.  

Хайку 

  Поезия » Източни форми
553 0 5

фейсбук -

скрити зад брачни халки

жените флиртуват

 

***

 

централен затвор -

в цигарен дим изваяни

женски тела

© Елена Биларева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??