1.12.2010 г., 12:03 ч.

***(хайку) 

  Поезия » Източни форми
741 0 15

 

 

                                   облак луди пеперуди

                            зимата прокуди

                            лятото скача на ластик  

 

 

                                                                          01.12.2010 год.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??