14.01.2011 г., 15:23 ч.

""" (хайку) 

  Поезия » Бели стихове
864 0 18

 

                                   ***

 

                             бяло кокиче -

                             бяла сълза

                             бели стъпки в снега

 

          

 

                                                                  14.01.2011 год.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??