Изгрява Слънце. И Луна
Не остана място за дъжда.
Политикът спи.
Понякога и той не краде.
Самураят презира труда.
Не би си направил харакири без асистент.
Радост.
Никой не знае какво ще дойде.
Пианото свири само.
Фантомът пак се е влюбил.
Ангелите сънуват дяволски сънища.
Последните спят като ангели.
Добротата, която спасява света.
И светът, който отдавна се е спасил от нея.
Настъпва Тишина.
даже и Шумът не е издържал.
Прекрасни неща в прекрасна стая.
Билетът струва само 10 лева.
© Ангел ангелов Всички права запазени
И светът, който отдавна се е спасил от нея....
Усмивка за добротата и за Ангел... !