29.01.2006 г., 17:32 ч.

Хайкунет 

  Поезия
599 0 3
Лудост обзе ни,
пред мониторите все
стоим, втренчени...

Хората бясно
се впускат из интернет
търсейки всичко...

И аз като тях
ден след ден клавишите
натискам, лудост...

Милиони са
пред екраните сега,
света разглеждат...

До къде ще ни
доведе всичко това,
сам Господ знае..

© Атанас Коев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??