Jan 29, 2006, 5:32 PM

Хайкунет 

  Poetry
600 0 3
Лудост обзе ни,
пред мониторите все
стоим, втренчени...

Хората бясно
се впускат из интернет
търсейки всичко...

И аз като тях
ден след ден клавишите
натискам, лудост...

Милиони са
пред екраните сега,
света разглеждат...

До къде ще ни
доведе всичко това,
сам Господ знае..

© Атанас Коев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??