2.03.2018 г., 12:59 ч.

Хайвер 

  Поезия » Хумористична
646 0 1

Кризата за нас е май,

брате мили, щем не щем...

Хлябът стига ни комай

колкото да не умрем.

 

Виждал ли си чер хайвер?

Хит е на храната.

Дали ще вкусим с теб, авер,

и ний от благинката?

 

Вчера обещаха значи,

че ще има– на корем

и за нас хайвер, обаче

само че зелен!

© Донка Колева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??