Кризата за нас е май,
брате мили, щем не щем...
Хлябът стига ни комай
колкото да не умрем.
Виждал ли си чер хайвер?
Хит е на храната.
Дали ще вкусим с теб, авер,
и ний от благинката?
Вчера обещаха значи,
че ще има– на корем
и за нас хайвер, обаче
само че зелен!
© Донка Колева Todos los derechos reservados