8.10.2009 г., 17:24 ч.

Хаотично 

  Поезия » Друга
530 0 1

 


В хаоса на дните се лутаме.
Тичаме. Спираме.
Все нещо търсим.
Има ни, няма ни...
А не осъзнаваме, че прашинки сме.
Минаваме през дните.
Просто така.
Замисляме се понякога.
Друг път време нямаме.
Какво ли имаме тогава?!
Недоволни се прибираме .
На другия ден пак, изпълнени с надежди, излизаме.
Мислим.
Вършим.
Страхуваме се.
Бягаме. Крием се. Не издържаме на темпото с което живеем. Падаме. Летим.

С някакви хора говорим.
С някакви хора спорим. Въртим се в кръг на безметежност. Бързаме. Искаме. Търсим. Времето ни като мелница се върти.
А после спираме. И пием по чаша кафе.
Поредната. Последната. Първата.
Колко ли хора в момента пият кафе?!
Колко ли хора по света щастливи са в този миг.
Казах миг...
А няма го вече.
Ето колко бързо времето лети...

© Приказка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хареса ми. Така е-времето си лети, а ние все се лутаме за нещо...
Предложения
: ??:??