4.11.2022 г., 17:08 ч.

Хаотично 

  Поезия » Любовна
170 0 0

На две ръце от теб съм, 

но са счупени. 

А устните са грешни и заключени. 

През пръстите ти времето ми бяга, 

изплъзва се и във земята ляга. 

От тебе всичко грозно съм научила. 

Не съм започвала, но вече съм приключила. 

Прегръдката не струва, щом е молена, 

събирай си багажа и си взимай спомена...

Тази любов бе за мене падение. 

Тази война между нас е спасение. 

 

 

© Maria Slavkova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??