27.04.2016 г., 22:03 ч.

Характеристика 

  Поезия » Друга
247 0 1

1/ Характеристика

 

Колкото са по-превзети,

по минават за поети.

а най-достойните ни белетристи,

накарват пръчката да листи,

но прочетеш ли лист от драма,

ти виждаш "вътре" нищо няма!

 

 

2/ От кърпене на стара слава

за нова, сила не остава!

 

 

3/ О, мили хора,

разберете,

короната

тежи

и на царете!

 

4/ За хвалипръцкото

 

 

От туй му идеха бедите,

че все се биеше в  гърдите,

но света за туй разбра,

щом си счупи две ребра!

© Hekredel Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??