2.04.2019 г., 8:40 ч.

Харесвам те такъв 

  Поезия » Свободен стих
434 0 1

Харесвам те такъв –
прикрит, ревнив и мрачен.
Харесвам те,
когато си студен и груб,
когато скришно плачеш.
Харесвам те такъв –
директен и открит,
когато си непостоянен,
когато си свенлив.
Харесвам те такъв –
отричащ се от всичко,
когато се преструваш,
когато провокираш.
Харесвам те такъв –
несигурен и необщителен,
дрънкащ празни приказки.
Такъв си остани!
Не се променяй, 
ако няма да си истински!
 

© Антония Станчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Това е любов! Благодаря, че ми припомни какво е да обичаш, без да търсиш начин да промениш другия според своите правила и изисквания!
Предложения
: ??:??