12.06.2007 г., 10:03 ч.

Хазарт 

  Поезия
639 0 7
 

   "Дали ще дойде любовта при мен?"

Райнов отдавна си задаваше въпроса.

И аз това се питам всеки ден.

Ще дойде ли или пък ще я прося?

Дали ще съм любимата жена? -

Това с години дълги го очаквах,

или ще си остана все сама -

(Със гол седмак живота си прецаках.)

Животът ми - един хазарт, голям.

Залагам на рулетка и завъртвам.

Червено или черно пада там?

(на дявола краката тайно връзвам).

Не ще да е за мен голям джакпот

(отдавна аз късмета си го зная),

но как ще го търкалям тоз живот

и как, не знам, ще свързвам двата края.

Подухвам за късмет и хвърлям зар,

Дано пък шансът мене да прегърне.

(това е метод проверен и много стар)

... калъч... и не можа да се обърне...



© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • ех,мили! благодаря,че ви имам ,за да ме окуражавате!
  • Както винаги прекрасна!Поздрави Нелка!
  • Хубав стих!
    Ще!
  • Поздрав, Нели! Имай вяра!
  • Ще дойде Нели!!!Аз знам...
  • Даа, живота е хазарт, Нели...
    но по някога ни се обръщат добрите зарове!
    Успех!
  • Ще бъдеш,мила,най-любимата жена!И ще дойде скоро,ще кацне и на твоето рамо-любовтта!!!Имай търпение
    Прегръщам те,силно!
Предложения
: ??:??