"Дали ще дойде любовта при мен?"
Райнов отдавна си задаваше въпроса.
И аз това се питам всеки ден.
Ще дойде ли или пък ще я прося?
Дали ще съм любимата жена? -
Това с години дълги го очаквах,
или ще си остана все сама -
(Със гол седмак живота си прецаках.)
Животът ми - един хазарт, голям.
Залагам на рулетка и завъртвам.
Червено или черно пада там?
(на дявола краката тайно връзвам).
Не ще да е за мен голям джакпот
(отдавна аз късмета си го зная),
но как ще го търкалям тоз живот
и как, не знам, ще свързвам двата края.
Подухвам за късмет и хвърлям зар,
Дано пък шансът мене да прегърне.
(това е метод проверен и много стар)
... калъч... и не можа да се обърне...
© Нели Все права защищены