2.11.2005 г., 18:12 ч.

Hе се смилих над твоите сълзи 

  Поезия
761 1 1

Гръб обърнах ти и тръгнах горда,

не се смилих над твоите сълзи.

Жестока бях и твърда,чак до изнемога,

а ти след мен крещеше "остани".

Като виновница закрачих в мрака

с гузна съвест и наведена глава.

А ти притихнал,отчаено заплака

и чудеше се,какво ли следва след това.

Аз знам,не исках да те наранявам,

но така не можех и да издържа,

вечно от миналото си да бягам

и от болката,която преживях,

минало,което ме обрече да обичам

недостоен за моята любов човек.

Не ме съди,не съм за теб момиче,

а болка,за която няма лек.

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • нямам думи..много е хубаво и истинско!Браво Сияна от мен една голяма 6тица
Предложения
: ??:??