Nov 2, 2005, 6:12 PM

Hе се смилих над твоите сълзи 

  Poetry
762 1 1

Гръб обърнах ти и тръгнах горда,

не се смилих над твоите сълзи.

Жестока бях и твърда,чак до изнемога,

а ти след мен крещеше "остани".

Като виновница закрачих в мрака

с гузна съвест и наведена глава.

А ти притихнал,отчаено заплака

и чудеше се,какво ли следва след това.

Аз знам,не исках да те наранявам,

но така не можех и да издържа,

вечно от миналото си да бягам

и от болката,която преживях,

минало,което ме обрече да обичам

недостоен за моята любов човек.

Не ме съди,не съм за теб момиче,

а болка,за която няма лек.

© Сияна Георгиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • нямам думи..много е хубаво и истинско!Браво Сияна от мен една голяма 6тица
Random works
: ??:??