30.04.2005 г., 13:11 ч.

Хей, барман - 26 

  Поезия
678 0 1

Хей, барман,
хубаво е тук,
наливай водка-цяр
за света ми антикварен.
Вчера в парка,
гоня махмурлук,
до мен пънкар
с петльов гребен шарен.

- Не гледай с жал -
казва ококорен -
Не си ли правил
нявга нещо лудо?
- Пиян веднъж
опънах папагал -
му викам -
...Дали си син
на птичето, се чудя...

© Хухавел Кайлъшки Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??