22.10.2009 г., 22:56 ч.

Хей, стоп 

  Поезия » Любовна
356 0 0

Асфалт, павета, ламарина,
ту проливен дъжд, ту слънце.
Всеки град си има климат,
улиците са реки от ламарина.
А колко е прекрасна тревата
и уютна гората.
Морето, пясъка целува,
малко ревнува.
Забързан и нервен свят,
хей, стоп, не проживявай
дните си в галоп,
сети се за душата,
която търси нежността.
Често забравяме за това...

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??