Хей, ти - намусеният,
тъжният .. развесели се!
Пак е крив денят ти?!
От лошото отърси се.
В коша умората хвърли
и бързо слагай усмивката.
Черпя те малко мечти
и лудост - давам я всичката.
Кажи на всичко "По дяволите",
като Ин и Ян ще се обърнат нещата.
Животът чака - забавлявай се,
щастието чука на вратата,
черните котки просто минават си
и още има детелини за намиране.
Искай, обичай .. вярвай си!
Живей, целувай .. усмихвай се!
© Емилия Йорданова Всички права запазени