6.04.2008 г., 19:08 ч.

хемоглобин и няколко сълзи 

  Поезия » Друга
643 0 1

Капки дъжд под блузата се впиват.

А под тях хемоглобин и няколко сълзи.

Да, искам още, още само малко.

В пръстта ръце заривам

част от тебе да открия, защото искам още.

Дъждът не измива сълзите студени.

Кожата си пак раздирам, но и там те няма.

Пак започвам пръсти в пръста да заривам,

но пак до тебе не стигам.

Чак, когато те спуснаха във входа отвъден,

чак тогава осъзнах колко значиш ти за мен

и как вече съм само хемоглобин и няколко сълзи.

 

п.п. На всички, които сте приемали някой за даденост и сте го изгубили, и сега не можете да му кажете как се чувствате! Това е за вас.

 

© Софийската Софиянка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не знам доколко ще те успокоя,но любимият ти човек не е там,където го търсиш.Пращай му светли мисли!Не го безпокой излишно,за да не попречиш на развитието му на Небето!
Предложения
: ??:??