20.06.2019 г., 17:00 ч.

ххх79 

  Поезия
747 5 7

ххх
                         На Емо

 

Знам, не живееш в моя свят.
Ала си толкова наблизо.
И нощите ми нямат цвят.
А пък тъгата няма риза.

 

Тъй гола моята любов
след тебе тръгва. Да те търси.
Пространства помежду ни. Ров....
Пресичаме ги във съня си.

 

И пак си с мен. А аз трептя
в ръцете ти. Екстази тъмни.
Девойката с Косата... Тя
прибира те, преди да съмне.

 

Но ми оставяш шепа страст.
Прошепваш ми: "Ще дойда скоро!"
Съвсем обезумяла аз 
със сянката ти си говоря.

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??