6.04.2008 г., 10:44 ч.

Hidden In The Darkness a.k.a H.I.T.D 

  Поезия » Философска
473 0 1
Hidden In The Darkness a.k.a H.I.T.D

Тъмна нощ, навън е пусто,
само луната огрява хълмовете,
чуват се разни гласове, викащи за помощ,
но няма кой да помогне...
Това е то - мракът - природно явление и чувство на душата.

Накъдето и да се обърнеш -
само мрак и тъга, обсебваща хората.
Всеки върви по своя мътен път,
но не знае, кога ще дойде краят,
който никой не очаква!

Един ден всичко свършва...
И ти оставаш в историята, която всъщност не съществува.
Радваш се на това, което си постигнал, което никой не помни.
Мислиш, че си нещо, а си нищо...
Това е то - мракът - природно явление и чувство на душата.


© Венелин Динев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Всъщност,само историята и това,което е било съществуват.Сегашното го няма,но някой ден и то ще е БИЛО...
Предложения
: ??:??