15.06.2010 г., 23:05 ч.

Хиляди благодарности! 

  Поезия » Бели стихове
759 0 1

Ти си ярката звезда,

която всеки ден огрява ни!

Ти си прелестта,

без която не може

нито една от нас...

 

А кои сме ние?

Да, ние сме тези слънца,

във всяка къща една,

наречени с дума кратка -

деца...

 

Макар и пораснали,

вечно мама деца ни нарича

и в повечето случай дори

тя - мама - е най-милата дума

и нежна една...

 

Затова нека в този час,

кажем всички с пълен глас

"Благодаря!" на тази, дето ни е

родила и ни е направила хора!

Майки - вие сте били и ще бъдете

най-милите жени...

 

8.03.2000 година.

© Ребека Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??