1.06.2018 г., 13:54 ч.

Химн на ласкателството 

  Поезия » Философска, Гражданска
388 0 0

 „На света наследници ще бъдат само преклонилите се!“

 

За всичко грижа имаме и знайте –
де пейте – думите и песните – са наши,
картините, де радват ви очите, са и те.
За едно работим, сине наш,
Не бой се как или защо!

 

Огледай се и виж света, де сътворихме…
На равенство заложили сме в бранша –
всички в братството добре дошли сте!
Ей, прекрасен свят със съвършена сладнина,
да развеем гордите ти знамена,
да ни обагри ярката звезда!  

 

На храма на копнежа ние сме отците,
светите зали нашите устройсва са обвили.
Свещеници водачи сме от храмовете на копнежа,
даровете на живота браним с нашите стени!

© G. Todorov Всички права запазени

Анти-комунистическо и анти-русофолско. https://otkrovenia.com/bg/stihove/raj-19 Химна е продължение на стихотворението от линка, а това е старият ми профил (gtt2), на който пощата вече е неактивна и затова не мога да влизам и публикувам от него. 

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??